Termes i condicions d'ús

TERMES I CONDICIONS D'ÙS DE LA WEB, COMANDES ON LINE I SERVEIS RELACIONATS

Benvingut a la nostra web!

1. SERVEI DE COMANDES ON LINE

Li agraïm la seva decisió de triar-nos i utilizar el nostre servei web per fer còmodament les seves comandes.

Si vostè realitza qualsevol comanda significa que accepta tots aquests termes i condicions. Si us plau llegiu acuradament tota la informació relativa a les nostres directrius, termes i acords.

Al realizar una comanda per la web i desprès d'indicar les vostres dades i si voleu una còpia per correu electrònic de la vostra comanda us apareixerà inmediatament en pantalla el vostre número de comanda. Aquest número el podreu utilitzar per qualsevol seguiment posterior que desitgeu fer amb La Luïsa.


2. ENVIAMENT DE COMANDES

Les comandes superiors a 40€ dispossen d'enviament gratuït dins de l'àrea indicada en l'apartat "AREES DE ENVIAMENT". Per imports de comandes inferiors, el cost de l'enviament será de 3€ amb un mínim de comanda de 10€.

3. AREES D'ENVIAMENT

Disposem d'enviament gratuït, atenent a les condicions indicades en el punt "2. ENVIAMENT D'ENCARREGS" als següents nuclis urbans: Vila-rodona, Bràfim, Puigpelat, Valls, Santes Creus, Nulles, Alió, Aiguamúrcia, Rodonyà, Montferri, ...

Qualsevol comanda pot ser lliurada a qualsevol població si així s'autoritza per la Luïsa en el moment de rebre la vostra comanda.

4. DEVOLUCIONS

En cap cas La Lluïsa es farà responsable de cap producte entregat si el comprador desitja canviar-lo o tornar-lo.

Si es tracta d'un defecte o un error de La Luïsa, aquesta empresa es farà responsable d’abonar les despeses de la devolució. Igualment, La Lluïsa es farà càrrec de les despeses del nou enviament.

Si en el cas contrari, és el client que vol canviar el producte, el cost de la devolució i nou reenviament a càrrec seu. La Lluïsa es reserva qualsevol dret al respecte si ho creu oportú.

La Luïsa no acceptara cap devolució que no hagi estat previament autoritzada.

5. BUTLLETI

Aquesta web disposa del servei d'informació periòdica per correu electrònic que qualsevol persona pot subsriure's, disposant d'un correu electrònic propi, dins de l'apartat Butlletí. En el moment de fer l'inscripció al Butlletí s'accepten els termes relacionats amb la protecció de dades (LOPD) per part del suscriptor. Aquest també pot cancel.lar la seva suscripció enviant un correu electrònic a info@lalluisa.com indicant-ho expresament.
Botiga La Lluïsa, carnisseria i xarcuteria

La Lluisa
Ofici, dedicació i passió, la nostra manera de fer!
Carnisseria - Xarcuteria - Elaboració pròpia Avinguda Enric Benet, 8
43814 VILA-RODONA (TARRAGONA)
977 63 84 63
www.lalluisa.com

Segueix-nos a

Termes i condicions d'ùs - Avis legal - Política de cookies - Política de privacitat disseny web

Copyright © 2024 La Lluïsa. Tots els drets reservats.